Διαμερίσματα

Tasos Resort

Θάλλασσα, άμμος και ήλιος, διακοπές στη Χανιώτη Χαλκιδικής


Διαμερίσματα   Επικοινωνία   Χάρτης περιοχής   Μεζονέτες προς πώληση   Αρχική σελίδα


Διαμερίσματα

Τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματιστικά σε κάθε δωμάτιο (δεν εμφανίζονται σε ορισμένες φωτογραφίες λόγω νέας εγκατάστασης), ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, θερμοσίφωνο για ζεστό νερό, φούρνο μικροκυμάτων, αναλογική και δορυφορική LCD τηλεόραση.

Στα διαμερίσματα υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την καθημερινή καθαριότητα των διαμερισμάτων, την οποία φροντίζουν οι ενοικιαστές. Τα αναλώσιμα είδη υγιεινής μπάνιου και κουζίνας καθώς και πετσέτες προμηθεύονται οι ενοικιαστές. Δύο πλυντήρια ρούχων διατίθενται για την εξυπηρέτηση των ενοικιαστών.

 

Διαμέρισμα 1 - (ημι-ισόγειο)

1 δωμάτιο, σαλο-κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, τηλεόραση. Θέα στο κήπο και τη θάλασσα. Εξυπηρετεί έως 5 άτομα.

.

Το διαμέρισμα είναι ημι-ισόγειο, 3-4 σκαλοπάτια χαμηλότερα από το επίπεδο του εδάφους (κήπου). Είναι λίγο πιο χαμηλοτάβανο από τα συνήθη. Έχει ένα δωμάτιο όπου υπάρχει ένα μεγάλο κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι. Στην σαλο-κουζίνα υπάρχει ένας καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι. Στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα σημείο στο οποίο μπορούμε να βάλουμε ένα στρώμα, αν χρειασθεί. Όλοι οι χώροι αυτού του διαμερίσματος βλέπουν μπροστά τον κήπο και τη θάλασσα.

 

Διαμέρισμα 2

3 δωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μεγάλη βεράντα με κτιστή ψησταριά, τηλεόραση. Θέα προς κήπο και θάλασσα. Εξυπηρετεί έως 8 ενήλικα άτομα και ένα παιδί.

.

Έχει μία μεγάλη βεράντα επάνω από το διαμέρισμα Νο1. Στην βεράντα υπάρχει μία κτισμένη ψησταριά. Η κουζίνα, το σαλόνι και η βεράντα βλέπουν μπροστά τον κήπο και τη θάλασσα. Στο σαλόνι υπάρχουν δύο μεγάλοι καναπέδες που ανοίγουν και γίνονται κρεβάτια. Το πρώτο δωμάτιο έχει δύο κρεβάτια, ενώ υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης τρίτου κρεβατιού για ένα παιδί. Το δεύτερο δωμάτιο έχει δύο κρεβάτια. Το τρίτο δωμάτιο έχει δύο κρεβάτια για μεγάλα άτομα. Το διαμέρισμα έχει και δύο μπάνια.

 

Διαμέρισμα 3

1 δωμάτιο, μπάνιο, σαλο-κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπαλκόνι και επιπλέον χώρος πλαγίως της βίλλας με θέα προς κήπο και θάλασσα, τηλεόραση. Εξυπηρετεί έως 4 άτομα.

.

Το διαμέρισμα αυτό έχει ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια, μία σαλο-κουζίνα όπου και εκεί υπάρχουν ένα κρεβάτι και ένας καναπές-κρεβάτι και ένα μπάνιο. Οι δύο χώροι (δωμάτιο και σαλο-κουζίνα) βλέπουν στην δεξιά πλευρά της οικοδομής. Διαθέτει μπαλκόνι από όπου βλέπετε τον κήπο και την θάλασσα.

 

Διαμέρισμα 4

2 δωμάτια, 1 μπάνιο, χωλ, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μεγάλη βεράντα πλαγίως της βίλας με δύο τραπέζια και θέα προς κήπο και θάλασσα, τηλεόραση. Εξυπηρετεί έως 6 άτομα.

.

Έχει δύο δωμάτια. Το ένα δωμάτιο έχει τρία κρεβάτια και το άλλο έχει δύο κρεβάτια. Εάν χρειαστεί βάζουμε και έκτο κρεβάτι στο διάδρομο. Έχει κουζίνα μεγάλη και μπάνιο. Στον εξωτερικό χώρο αυτού του διαμερίσματος υπάρχουν δύο τραπέζια με μεγάλες ομπρέλες, από όπου βλέπετε τον κήπο και την θάλασσα.

 

Επιστροφή