Διαμερίσματα

Tasos Resort

Θάλασσα, άμμος και ήλιος, διακοπές στη Χανιώτη Χαλκιδικής


Διαμερίσματα   Επικοινωνία   Χάρτης περιοχής   Μεζονέτα προς πώληση   Αρχική σελίδα


Το θέρετρο αποτελείται από τέσσερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με ένα, δύο ή τρία δωμάτια το καθένα, σε κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων πρώτο στη θάλασσα, μέσα σε πεύκα, φοίνικες, και ελιές, ανάμεσα στα χωριά Πολύχρονο και Χανιώτη, Χαλκιδικής, όπου ο ενοικιαστής μπορεί να απολάυσει στιγμές δροσιάς και ηρεμίας στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τα τέσσερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ενός έως τριών δωματίων, βρίσκονται στο ισόγειο της οικοδομής. Το κτήμα έχει κήπο, παιδική χαρά, και εξωτερικές ντουζιέρες. Τα διαμερίσματα τα νοικιάζουν συνήθως οικογένειες με παιδιά διότι το περιβάλλον προσφέρεται για την ψυχαγωγία των παιδιών με ασφάλεια. Επιπλέον, διατίθεται χωριστός περιφραγμένος χώρος 1200 τετραγωνικών μέτρων με σκίαση δένδρων για την στάθμευση των αυτοκινήτων των ενοικιαστών, ελεύθερο WI-FI ιντερνετ και πλυντήρια ρούχων. 

Βγαίνοντας από το κτήμα προς τη θάλασσα, ο επισκέπτης στο πρώτο βήμα του αισθάνεται την άμμο στα πόδια του. Μέσα και έξω από το κτήμα ο επισκέπτης έχει θέα τη γαλάζια θάλασσα του Τορωναίου κόλπου, την υπέροχη ανατολή και το ηλιοβασίλεμα του καλοκαιρινού ήλιου. Εκτός από την βεράντα/ μπαλκόνι του κάθε διαμερίσματος, στον κήπο, σε απόσταση 15μέτρων από το νερό της θάλασσας, υπάρχουν τραπέζια πέτρινα με ομπρέλες ανάμεσα σε λουλούδια και κάτω από φοίνικες όπου οι ενοικιαστές μπορούν να απολαύσουν την παραθέριση τους.

Η απόσταση από τα χωριά είναι ενάμιση χιλιόμετρο, δρόμος επίπεδος με σπίτια σε όλο το μήκος του, ο οποίος προσφέρεται για περίπατο, ποδήλατο, τρέξιμο και άλλες δραστηριότητες. Στα χωριά υπάρχουν όλων των ειδών μαγαζιά όπως, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, καφετερίες, κέντρα διασκέδασης, κ.λ.π.  

.

Αρχική σελίδα